7è Cicle de Jazz de l’Ametlla del Vallès

La setena edició del Cicle de Jazz de l’Ametlla del Vallès, constarà de cinc concerts que es faran cada divendres a diferents indrets emblemàtics del poble.   El cicle manté … Llegir més

La setena edició del Cicle de Jazz de l’Ametlla del Vallès, constarà de cinc concerts que es faran cada divendres a diferents indrets emblemàtics del poble.   El cicle manté el ja tradicional circuit de descoberta del patrimoni del municipi. Can Plantada,  Millet Park, Can Draper i la plaça de Can Viver acolliran els escenaris on es desenvoluparan les cinc actuacions que configuren aquesta mostra amb la novetat, aquest any, de l’espai enjardinat de l’antiga masia de Can Camp.   ··· PROGRAMA ···

Data inici: 2018-06-01T00:00:00.000
Data fi: 2018-06-29T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/valles-oriental/l-ametlla-del-valles
Lloc de l’esdeveniment: Cra. de Puiggraciós, 1
Entitat organitzadora: Millet Park
Link:

Deixa un comentari