Agenda d’activitats de juny al MEV

ACTIVITAT FAMILIAR. Déus, mòmies i faraons egipcis.  Descobreix en família els secrets de l’Antic Egipte a través de les obres que es conserven al museu. Els misteriosos objectes ens parlaran … Llegir més

ACTIVITAT FAMILIAR. Déus, mòmies i faraons egipcis.  Descobreix en família els secrets de l’Antic Egipte a través de les obres que es conserven al museu. Els misteriosos objectes ens parlaran de la fascinant cultura que va créixer al costat del riu Nil. S’explicaran històries de mòmies, faraons, déus i sacerdots. Es desxifraran jeroglífics i es descobrirà perquè servien els uixebtis, els escarabeus i d’altres objectes màgics. Un apropament a l’enigmàtica civilització dels faraons. Dates: diumeng

Data inici: 2018-06-01T00:00:00.000
Data fi: 2018-06-30T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/osona/vic
Lloc de l’esdeveniment: Pl. del Bisbe Oliba, 3
Entitat organitzadora: Museu Episcopal de Vic
Link: https://www.museuepiscopalvic.com/

Deixa un comentari