Agenda d’activitats de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC)

Maig

La Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya, la XATIC, és l’associació que agrupa l’oferta de turisme industrial més àmplia de Catalunya: Museus, Centres d’Interpretació, Antigues Fàbriques o Mines d’arreu del territori català. Actualment ja agrupa a més de 41 municipis de gran diversitat que tenen en comú un important i variat llegat industrial.   A continuació exposem una relació de les activitats més destacades d’equipaments associats a la XATIC durant el mes de maig de 2018: ···Visita guiada

Data inici: 2018-05-01T00:00:00.000
Data fi: 2018-05-31T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/girona/selva/santa-coloma-de-farners
Lloc de l’esdeveniment: Crta. de Sils, 36
Entitat organitzadora: Galetes Trias
Link: http://www.triasbiscuits.com/

Deixa un comentari