Al Gironès llegim

Dins dels actes programats en el marc de 2018 Any Europeu del Patrimoni Cultural.   El Consell Comarcal del Gironès, juntament amb diversos municipis i amb el Consorci per a la … Llegir més

Dins dels actes programats en el marc de 2018 Any Europeu del Patrimoni Cultural.   El Consell Comarcal del Gironès, juntament amb diversos municipis i amb el Consorci per a la Normalització Lingüística, organitza la 3a edició de Al Gironès llegim, amb l’objectiu de fomentar la lectura. Es realitzaran diferents activitats, com ara presentacions de llibres, hores del conte, recitals de poemes, tallers d’escriptura creativa, clubs de lectura, vermuts de lletres, llegendes i passejades literàries.

Data inici: 2018-02-01T00:00:00.000
Data fi: 2018-04-30T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/girona/girones/vilablareix
Lloc de l’esdeveniment: C. del Perelló, 120
Entitat organitzadora: Ajuntament de Vilablareix
Link: http://www.vilablareix.cat

Deixa un comentari