Art Fashion Meetup Barcelona

Exposició, conferències, tallers, desfilades i Pop Up Store

Per primera vegada, la marca V by VERDÚ, gran virtuós del punt, present a totes les grans passarel·les nacionals i internacionals, exposa el fruit del seu treball després d’un any d’investigació.   El Reial Cercle Artístic obre les seves portes amb fotocall, música en viu i un ambient màgic ple de moda i art, per acollir aquest esdeveniment, que vol esdevenir una plataforma amb l’objectiu de promocionar nous dissenyadors i artistes per brindar-los un aparador sociocultural que afavoreixi l’expan

Data inici: 2018-05-26T00:00:00.000
Data fi: 2018-05-26T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. dels Arcs, 5 (Palau Pignatelli)
Entitat organitzadora: Reial Cercle Artístic – Institut Barcelonès d’Art
Link: https://reialcercleartistic.cat

Deixa un comentari