Barcelona Poesia

Set dies de poesia a la ciutat

Arriba el mes de maig i torna, un any més, Barcelona Poesia. La del 2018 serà la seva vint-i-unena edició i, per celebrar-ho, el festival vol tornar a omplir la ciutat de versos.    Versos de poetes que s’escriuen en català i que confirmen que la nostra poesia és plural, diversa i està més viva que mai: de Biel Mesquida, Jaume Pont, Antònia Vicens i Josep Piera a Josep Pedrals, Maria Isern i Guim Valls, entre molts d’altres.    Versos de poetes que arriben de fora i que sonen en altres llengües,

Data inici: 2018-05-10T00:00:00.000
Data fi: 2018-05-16T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: Pl. de Sant Felip Neri
Entitat organitzadora: Plaça de Sant Felip Neri
Link:

Deixa un comentari