Block Party by Brodas Bros

James Brown Tribute. Música i dansa

Activitat inclosa dins del Programa.cat, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.   Un concert homenatge a la música negra, una festa animada per la dansa espectacular de Brodas Bros i conduïda per la banda Nación Funk All Stars capitanejada per Lalo López (Fundación Toni Manero).   6 ballarins, 6 músics i 2 cantants portaran al teatre l’energia del hip-hop que va néixer gràcies a les festes Block Party que van

Data inici: 2018-06-02T00:00:00.000
Data fi: 2018-06-02T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/bergueda/gironella
Lloc de l’esdeveniment: Pl. del Doctor Armengou
Entitat organitzadora: Local del Blat
Link:

Deixa un comentari