Bodas de sangre

De Federico Garcia Lorca. Teatre

Oriol Broggi i La Perla 29 encaren el seu primer Lorca. Bodas de sangre parla sobre aquelles forces majors i impulsos vitals que empenyen els personatges a la tragèdia a causa dels forts lligams familiars, les tradicions i els costums arrelats.   Es tracte d’un text amb un llenguatge precís i bell. El fet de portar-lo a escena amb sis actors, quan l’obra inclou més personatges, és un repte. En aquest muntatge, Broggi es vol centrar en la poètica de l’autor i hi fa ressaltar les paraules, les sen

Data inici: 2018-04-21T00:00:00.000
Data fi: 2018-04-21T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/badalona
Lloc de l’esdeveniment: C. del Canonge Baranera, 17
Entitat organitzadora: Teatre Zorrilla
Link: http://www.teatrezorrilla.cat

Deixa un comentari