Cicle de concerts “Dissabtes, Música a l’Ateneu”

Programa: · 17 de febrer Concert del Duo Arké, a càrrec de Núria Garcia (viola) i Jordi Farran (piano) · 3 de març Concert “La Màgia del So”, a càrrec … Llegir més

Programa: · 17 de febrer Concert del Duo Arké, a càrrec de Núria Garcia (viola) i Jordi Farran (piano) · 3 de març Concert “La Màgia del So”, a càrrec de Fernando Marín (viola de gamba) · 17 de març Piano a quatre mans, a càrrec del Marta Castelló i Enric Prió · 7 d’abril Òpera Fòrum: Lohengrin, de Richard Wagner. “El naixement del drama musical”. Presentació a càrrec de Maria Àngels Molpeceres i Josep Mallol · 21 d’abril UNIVERFADOS, a càrrec de Carolina Blàvia (cantant), Pancho Marrodán (piano

Data inici: 2018-02-17T00:00:00.000
Data fi: 2018-05-05T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/lleida/segria/lleida
Lloc de l’esdeveniment: C. de Pau Claris, 10
Entitat organitzadora: Sala Nausica de l’Ateneu Popular de Ponent
Link:

Deixa un comentari