Cinema Lliure a la Platja 2018

Cinema Lliure a la Platja és una mostra gratuïta de cinema independent, que es projecta tots els dijous a la platja de Sant Sebastià (Barceloneta), els divendres a Badalona (platja … Llegir més

Cinema Lliure a la Platja és una mostra gratuïta de cinema independent, que es projecta tots els dijous a la platja de Sant Sebastià (Barceloneta), els divendres a Badalona (platja de l’Estació), els dissabtes al Prat de Llobregat (platja del Prat) i dimarts i divendres a Mataró (platja del Varador); però Cinema Lliure no és només una pel·lícula a la platja, és un lloc de trobada, una taula de debat.   Vegeu tota la programació a la pàgina web de Cinema Lliure a la Platja

Data inici: 2018-06-28T00:00:00.000
Data fi: 2018-08-02T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/baix-llobregat/el-prat-de-llobregat
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Platja del Prat
Link:

Deixa un comentari