Conferencia i taller d’Act – Utopia Lab

Act Utopia Lab seguint la seva missió de promoure la innovació disruptiva realitzada per equips interdisciplinaris, amb una perspectiva impulsada per l’Art, organitza un dia de conferències increïbles i un … Llegir més

Act Utopia Lab seguint la seva missió de promoure la innovació disruptiva realitzada per equips interdisciplinaris, amb una perspectiva impulsada per l’Art, organitza un dia de conferències increïbles i un taller Ideathron.   Podeu ampliar la informació de les conferències i el taller al web d’Espronceda Center for Art & Culture.

Data inici: 2018-05-15T00:00:00.000
Data fi: 2018-05-15T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. d’Espronceda, 326
Entitat organitzadora: Espronceda Center for Art & Culture
Link: http://www.espronceda.net/ca/

Deixa un comentari