Daurada Escena 

Festival Líric Internacional

Padri d’Honor: Carlos Álvarez.   · Dijous 14 de juny a L’Orangerie de Clos Barenys de Vila-seca Carles Pachón (baríton) i Anna Crexells (piano)   · Diumenge 1 de juliol al Teatre Auditori de L’Hospitalet de l’Infant Marina Viotti (messosoprano),​ Todd Camburn (piano) i Gerry López (saxo)   · Dissabte 7 de juliol al Teatre Metropol de Tarragona Òpera Exprés Roberto Devereux – Belcanto MSC A càrrec de Ximena Agurto (soprano), Laura Vila (mezzosoprano), Marc Sala (tenor), Carles Daza (baríton) amb

Data inici: 2018-06-14T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-07T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/tarragona/tarragones/vila-seca
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: L’Orangerie de Clos Barenys
Link: http://www.orangerie.es/ca/

Deixa un comentari