Déus, mòmies i faraons egipcis

Descobreix en família els secrets de l’Antic Egipte a través de les obres que es conserven al Museu. Els misteriosos objectes ens parlaran de la fascinant cultura que va créixer … Llegir més

Descobreix en família els secrets de l’Antic Egipte a través de les obres que es conserven al Museu. Els misteriosos objectes ens parlaran de la fascinant cultura que va créixer al costat del riu Nil. Explicarem històries de mòmies, faraons, déus i sacerdots. Desxifrarem jeroglífics i descobrirem perquè servien els uixebtis, els escarabeus i d’altres objectes màgics. Un apropament a la cultura de l’enigmàtica civilització dels faraons.   Activitat per a famílies amb infants majors de 5 anys.   T

Data inici: 2018-05-12T00:00:00.000
Data fi: 2018-05-20T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/osona/vic
Lloc de l’esdeveniment: Pl. del Bisbe Oliba, 3
Entitat organitzadora: Museu Episcopal de Vic
Link: https://www.museuepiscopalvic.com/

Deixa un comentari