Dia Internacional i Nit dels Museus al Museu Comarcal de la Conca de Barberà

Portes Obertes

El museu celebra el Dia Internacional dels Museus i nit dels museus, amb un programa d’actes per a tots els públics.   Al Centre d’Interpretació Art Rupestre de les Muntanyes de Prades, de 22 h a 23 h · Visita guiada on la dansa contemporània i l’Art Rupestre es fusionaran, un món màgic i espiritual. Amb la col·laboració de l’escola de Dansa del Casal de l’Espluga de Francolí.   Al Museu d’Art Frederic mares de Montblanc de 23 h a 24 h · Visita comentada de les principals obres, acompanyada de c

Data inici: 2018-05-19T00:00:00.000
Data fi: 2018-05-19T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/tarragona/conca-de-barbera/montblanc
Lloc de l’esdeveniment: C. Josa, 6
Entitat organitzadora: Museu Comarcal de la Conca d Barberà
Link: http://www.mccb.cat/

Deixa un comentari