DocsBarcelona International Documentary Film Festival

DocsBarcelona és un festival reconegut internacionalment i obert als professionals d’arreu que venen a presentar les seves pel·lícules i els seus projectes. S’hi donen cita els millors documentals nacionals i … Llegir més

DocsBarcelona és un festival reconegut internacionalment i obert als professionals d’arreu que venen a presentar les seves pel·lícules i els seus projectes. S’hi donen cita els millors documentals nacionals i internacionals als quals el públic no podria accedir d’una altra manera. És l’altaveu per al talent local, que hi troba el marc idoni per presentar les seves obres a Catalunya.    Les seccions del DocsBarcelona són: Secció Oficial – Panorama Secció Oficial – Latitut Secció Oficial – What th

Data inici: 2018-05-16T00:00:00.000
Data fi: 2018-05-27T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: Gran Via de les Corts Catalanes, 616
Entitat organitzadora: Llibreria Altaïr
Link: https://www.altair.es/cat/index.php

Deixa un comentari