El llibre de la selva

Espectacle infantil

Conte musical per a tota la família.   En Mowgli és un nen que s’ha criat a la selva en companyia dels llops i altres animals salvatges. Quan Shere Kan, el tigre més malvat de la jungla, s’assabenta de la seva presència, es proposa matar-lo, donat l’odi profund que sent per l’espècie humana. La pantera negra, Bagheera, decideix protegir-lo portant-lo al poblat dels homes, però Baloo, un ós que es farà amic d’en Mowgli, s’enfronta a Bagheera pensant que ell el podrà protegir del tigre. Mowgli ha

Data inici: 2018-03-10T00:00:00.000
Data fi: 2018-05-27T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. de Sant Antoni Maria Claret, 120
Entitat organitzadora: Teatre Gaudí Barcelona
Link: http://teatregaudibarcelona.com

Deixa un comentari