Els Darrers Dies de la Catalunya Republicana

Teatre

Activitat inclosa dins del Programa.cat, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.   Aquesta obra és la narració verídica d’uns dies dramàtics viscuts per l’escriptor, historiador i polític Antoni Rovira i Virgili, quan entra en la fase culminant l’ofensiva final de Franco contra Catalunya. Rovira i Virgili narra, en primera persona, el viatge sense retorn que va fer amb la seva família i diverses personalitats

Data inici: 2018-09-08T00:00:00.000
Data fi: 2018-09-08T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/anoia/els-hostalets-de-pierola
Lloc de l’esdeveniment: Pl. de Cal Figueres, 1
Entitat organitzadora: Auditori Cal Figueres
Link:

Deixa un comentari