Exploradors del Temps – setembre –

Casal d’estiu del Museu d’Història de Catalunya 

“Exploradors del Temps” és el casal d’estiu 2018 que el Museu d’Història de Catalunya organitza a nens i nenes entre 6 i 12 anys apassionats per la Història.    Cada dia s’explorarà una època diferent: dilluns, la prehistòria; dimarts, l’edat antiga; dimecres, l’època medieval; dijous, l’edat moderna; i divendres, l’edat contemporània.    Cada dia començarà amb un recorregut temàtic per les sales del museu, que combinarà dramatitzacions, jocs i dinàmiques que s’entrellaçaran al llarg del matí am

Data inici: 2018-09-03T00:00:00.000
Data fi: 2018-09-07T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: Pl. de Pau Vila, 3 (Palau de Mar)
Entitat organitzadora: Museu d’Història de Catalunya (MHC)
Link: http://www.mhcat.cat/

Deixa un comentari