Exposició “El Catllar: documents d’identitat i memòria”

Aquesta exposició, produïda per l’Arxiu Històric de Tarragona i patrocinada per l’Ajuntament del Catllar, s’inscriu dins la tasca de suport als municipis que l’AHT porta a terme en el marc … Llegir més

Aquesta exposició, produïda per l’Arxiu Històric de Tarragona i patrocinada per l’Ajuntament del Catllar, s’inscriu dins la tasca de suport als municipis que l’AHT porta a terme en el marc del conveni entre el Departament de Cultura de la Generalitat i el Consell Comarcal del Tarragonès.   Temàticament, la mostra vol ser un recorregut per la història de la població, a partir de diferents tipus de documents, de formats i èpoques diferents, tant provinents del mateix Arxiu Municipal del Catllar i

Data inici: 2018-07-06T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-29T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/tarragona/tarragones/el-catllar
Lloc de l’esdeveniment: Avinguda Catalunya,10
Entitat organitzadora: Centre Cultural del Catllar
Link: http://www.elcatllar.cat/agenda-aec

Deixa un comentari