Exposició “El peso de mis vecinas”

De Christina Schultz

El proper dimarts dia 22 de Maig es presentarà a Piramidón “El peso de mis vecinas”, el darrer projecte d’investigació de l’artista resident Christina Schultz, dins el marc de BCN Producció de La Capella.   “El peso de mis vecinas. La poesía y el cante como dispositivos estratégicos” investiga la producció femenina de la comunitat marroquí/amazigh i les seves preocupacions en un context comunitari de veïnatge, a través d’un estudi sobre l’habilitat col·lectiva de compondre versos que transformen

Data inici: 2018-05-22T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-20T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. de Concili de Trento, 313
Entitat organitzadora: Piramidón, Centre d’Art Contemporani
Link: http://www.piramidon.com/ca/

Deixa un comentari