Exposició “Feminal i revistes femenines”

Les revistes per a dones a Catalunya van començar a mitjans del segle XIX quan per primer cop, a Europa i Amèrica, es va prendre consciència que a la dona … Llegir més

Les revistes per a dones a Catalunya van començar a mitjans del segle XIX quan per primer cop, a Europa i Amèrica, es va prendre consciència que a la dona calia marcar-li un camí perquè fes allò que, en un món dirigit per homes, es considerava el seu rol.   El 2017 s’han complert cent anys de la fi de la publicació de la revista Feminal, en la seva etapa en català i com a suplement de la Il·lustració catalana. L’aniversari ha semblat oportú per recordar amb l’exposició “Feminal i revistes femeni

Data inici: 2018-06-18T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-17T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. de l’Hospital, 56
Entitat organitzadora: Biblioteca de Catalunya. Espai Zero
Link: http://www.bnc.cat/

Deixa un comentari