Exposició “Gran Hall”

Instal·lació sonora de l’artista Vacca. Un gran banc de sons amb el nexe comú de pertànyer a l’entorn de la nota musical Fa.   Gran Hall exposat al hall – … Llegir més

Instal·lació sonora de l’artista Vacca. Un gran banc de sons amb el nexe comú de pertànyer a l’entorn de la nota musical Fa.   Gran Hall exposat al hall – d’aquí ve el nom – d’entrada del Museu de Granollers el 26 de setembre de 1997 dins l’exposició “Dies Irae”, i en una única audició, el dia de la inauguració. La peça incorporava fragments de l’òpera Tristan und Isolde de Richard Wagner a discreció que en les posteriors versions van ser eliminats. Gran Hall funcionava ja amb 3 equips de reprod

Data inici: 2018-06-08T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-01T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/garraf/vilanova-i-la-geltru
Lloc de l’esdeveniment: C. de Joaquim Mir, 12
Entitat organitzadora: Centre d’art contemporani LA SALA
Link:

Deixa un comentari