Exposició “Històries al Cub”

Fotografia

Aquesta proposta s’inclou dins els projectes educatius del MhiC i te per objectiu implicar als joves estudiants de secundària en la construcció d’uns discurs sobre el fet migratori a partir de les seves experiències i de l’anàlisi del seu entorn.   Al mes d’octubre de 2017 l’alumnat i professorat de l’INS Barres i Ones inicien el projecte “Històries al Cub”.  Des de llavors han fet recerca, han dissenyat i han reflexionat en clau MhiC. I s’han convertit en documentalistes, dissenyadors/es, i com

Data inici: 2018-04-19T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-01T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/sant-adria-de-besos
Lloc de l’esdeveniment: Ctra. de Mataró, 124
Entitat organitzadora: Museu d’història de la immigració de Catalunya (MhiC)
Link: http://www.mhic.net/

Deixa un comentari