Exposició “In Voice”

De Jaume Pitarch

“In Voice” és una instal·lació de vídeo on tres cantants interpreten una adaptació del cant gregorià O Virgo Splendens, substituint el text original per l’enumeració de totes les dades enunciades en les factures emeses en el procés de realització de la producció de la pròpia instal·lació de vídeo. El joc semàntic derivat de la coincidència fonètica entre la paraula anglesa invoice (factura) i in voice (a viva veu) és el punt de partida per abordar un dels aspectes inherents a l’obra d’art i alho

Data inici: 2018-09-26T00:00:00.000
Data fi: 2018-11-04T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/l-hospitalet-de-llobregat
Lloc de l’esdeveniment: Av. de Josep Tarradellas i Joan, 44
Entitat organitzadora: Centre d’Art Tecla Sala
Link: http://www.teclasala.net/

Deixa un comentari