Exposició “Over Easy” 

De Guillermo Pfaff. Pintura

La mostra titulada ‘Over Easy’ constarà de pintures de petit, mitjà i gran format realitzades aquest darrer any. La inauguració comptarà amb la presència de l’artista.    De superfície neta i fina les pintures de Pfaff eludeixen al vers i revers de l’espai pictòric.‘Over Easy’ (expressió anglosaxona de tradició culinària) fa referència a la tècnica que s’utilitza per realitzar un ou fregit.    Podeu ampliar la informació de l’exposició “Over Easy” al web de la Galeria Carles Taché.

Data inici: 2018-05-17T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-07T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. de Mèxic, 19
Entitat organitzadora: Galeria Carles Taché
Link: https://www.carlestache.com/web/ca/exposiciones.php?estado=1

Deixa un comentari