Exposicions de microcontes

Amb la finalitat d’enriquir la diada de Sant Jordi, els Serveis Territorials de Cultura a la Catalunya Central organitza un any més els microcontes inèdits itinerants per les comarques centrals.  … Llegir més

Amb la finalitat d’enriquir la diada de Sant Jordi, els Serveis Territorials de Cultura a la Catalunya Central organitza un any més els microcontes inèdits itinerants per les comarques centrals.    S’exposen enguany un total de sis microcontes a les ciutats de Manresa, Berga, Taradell, Solsona, Igualada i Moià amb l’objectiu de contribuir a la creació literària d’aquest gènere i aprofitar per retre un homenatge a les figures de Pere Calders i Joan Brossa.    Per complementar l’activitat, s’han e

Data inici: 2018-04-16T00:00:00.000
Data fi: 2018-05-05T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/anoia/igualada
Lloc de l’esdeveniment: Pl. de la Font, s/n
Entitat organitzadora: Biblioteca Central
Link: https://bibliotecaigualada.cat/ca/

Deixa un comentari