Festa de Sant Cristòfol a Banyoles

Sant Cristòfol és el patró dels xofers i dels mecànics.   Programa d’activitats: Concentració al Pavelló Poliesportiu de la Draga (a partir de les 9 h) Sortida de la comissió … Llegir més

Sant Cristòfol és el patró dels xofers i dels mecànics.   Programa d’activitats: Concentració al Pavelló Poliesportiu de la Draga (a partir de les 9 h) Sortida de la comissió de la Festa encapçalada pel pendonista d’enguany Jordi Martínez (11 h) Missa solemne en honor del patró (11.30 h) presidida per monysenyor Carles Soler, bisbe emèrit de Girona i amb l’acompanyament de la cobla orquestra Principal de Porqueres Aperitiu  al Pavelló Esportiu de la Draga (13 h) Concentració de vehicles davant e

Data inici: 2018-07-14T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-14T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/girona/pla-de-l-estany/banyoles
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Diferents espais
Link:

Deixa un comentari