Festa Major de Begues

Begues s’omplirà d’activitats per a totes les edats, i tot i que els actes començaran ja des del primer dia de juliol i s’allargaran fins a principis del mes d’agost … Llegir més

Begues s’omplirà d’activitats per a totes les edats, i tot i que els actes començaran ja des del primer dia de juliol i s’allargaran fins a principis del mes d’agost amb el retorn de la Fira Medieval i l’inici del Begues Jazz Camp, l’esdeveniment que dóna el tret de sortida oficial a la Festa Major serà les Penyes, les quals arriben a la setena edició i es desenvoluparan del 19 al 22 de juliol.   Per a informació més detallada consulteu el web de l’Ajuntament de Begues.

Data inici: 2018-07-01T00:00:00.000
Data fi: 2018-08-04T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/baix-llobregat/begues
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Diferents espais
Link:

Deixa un comentari