Festa Major de Sant Isidre a Cabanes

La Festa Major de Sant Isidre a Cabanes aplega diferents activitats tals com les converses literàries “Escriure des de l’Empordà”, concert de la Jove Orquestra de Figueres, Ofici solemne amb … Llegir més

La Festa Major de Sant Isidre a Cabanes aplega diferents activitats tals com les converses literàries “Escriure des de l’Empordà”, concert de la Jove Orquestra de Figueres, Ofici solemne amb acompanyament d’orquestra (el diumenge a les 12 h) i l’escenificació del Miracle de Sant Isidre i la sembra dels pinyons (el diumenge a les 13 h a la plaça Major), entre altres.

Data inici: 2018-05-18T00:00:00.000
Data fi: 2018-05-20T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/girona/alt-emporda/cabanes
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Diferents espais
Link:

Deixa un comentari