Festival Cruïlla Barcelona 2018

Cruïlla és una experiència completa de música, diversió i sensacions. Se celebra a l’aire lliure, a l’estiu i al costat del mar.   Cruïlla és una petita ciutat dins de … Llegir més

Cruïlla és una experiència completa de música, diversió i sensacions. Se celebra a l’aire lliure, a l’estiu i al costat del mar.   Cruïlla és una petita ciutat dins de la ciutat, habitada per gent corrent que vol vibrar amb la música. Però no només hi ha música, també foodtrucks, art, comerç, moda, zones de descans…   El cartell del  Festival Cruïlla 2018 està format per  Jack White, Pharrell Williams, Justice, Kygo, LP, Ben Howard, Bomba Estéreo, La Pegatina, Els Catarres, Joan Dausà, Ramon Mir

Data inici: 2018-07-12T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-14T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/sant-adria-de-besos
Lloc de l’esdeveniment: C. de la Pau, 12
Entitat organitzadora: Parc del Fòrum – Moll de la Marina Seca
Link:

Deixa un comentari