Festival de Música de la Vila de Rialp

El XVIII Festival ofereix enguany un programa de gran qualitat a més d’oferir actuacions importants dins el panorama de la música clàssica  amb renovació i actualització de la música tradicional. … Llegir més

El XVIII Festival ofereix enguany un programa de gran qualitat a més d’oferir actuacions importants dins el panorama de la música clàssica  amb renovació i actualització de la música tradicional. Concerts, teatre, titelles, certàmens literaris i un llarg etcètera d’activitats diverses, tots conformen un mosaic únic i esdevenen una plataforma excel·lent per donar a conèixer nous talents i per fer arribar al conjunt de la població propostes de primer ordre.   PROGRAMA:   · Dimecres 18 de juliol a

Data inici: 2018-07-18T00:00:00.000
Data fi: 2018-09-26T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/lleida/segria/lleida
Lloc de l’esdeveniment: Plaça de la Catedral, s/n
Entitat organitzadora: Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI). Aula Magna
Link: http://www.fpiei.cat/

Deixa un comentari