Fira “A Sabadell som cliks”

L’exposició de clicks més gran d’Europa torna aquest maig a Fira Sabadell per 7è any consecutiu. Amb l’associació Catclicks, el recinte firal s’omplirà d’aquesta joguina de referència per moltes generacions … Llegir més

L’exposició de clicks més gran d’Europa torna aquest maig a Fira Sabadell per 7è any consecutiu. Amb l’associació Catclicks, el recinte firal s’omplirà d’aquesta joguina de referència per moltes generacions que s’ha convertit en un objecte de col·leccionisme i un recurs freqüent en el món de la comunicació des de la seva aparició a la dècada dels 70 a Alemanya.      

Data inici: 2018-05-05T00:00:00.000
Data fi: 2018-05-06T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/valles-occidental/sabadell
Lloc de l’esdeveniment: C. de les Tres Creus, 202
Entitat organitzadora: Recinte Firal de Sabadell. Totes les sales
Link: http://www.firasabadell.cat

Deixa un comentari