Fira de Sant Isidre

Des de 1984, any rere any, la Fira acull milers de visitants que fidelitzen la diversitat i la pluralitat d’expositors. Alguns dels sectors que hi participen són la ramaderia, el … Llegir més

Des de 1984, any rere any, la Fira acull milers de visitants que fidelitzen la diversitat i la pluralitat d’expositors. Alguns dels sectors que hi participen són la ramaderia, el comerç, el turisme, la restauració, l’automoció i les entitats.   La Fira compta amb una cartellera consolidada i tradicional d’activitats i espectacles d’animació, entre els quals destaquen el singular concurs mundial de menjadors de borregos, la gimcana de cotxes o la “burricada” (cursa amb rucs). Alguns dels actes qu

Data inici: 2018-05-18T00:00:00.000
Data fi: 2018-05-21T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/valles-oriental/cardedeu
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Diferents espais
Link:

Deixa un comentari