Fira del Ferro Pirinenc a la Vall Ferrera

Gràcies al projecte Boscos de Ferro i al suport de nombroses entitats i persones i sobretot forjadors, a la Vall Ferrera, després de molts i molts anys de silenci, torna … Llegir més

Gràcies al projecte Boscos de Ferro i al suport de nombroses entitats i persones i sobretot forjadors, a la Vall Ferrera, després de molts i molts anys de silenci, torna a resonar el repic del martell sobre l’enclusa.   L’objectiu d’aquesta fira és reviure aquell gloriós passat i fer que el ferro, que ha donat nom a la vall Ferrera, situada al peu de la muntanya més alta de Catalunya, i ha marcat la personalitat dels seus pobladors, torni a ser el principal element de dinamització d’aquest terri

Data inici: 2018-07-07T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-08T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/lleida/pallars-sobira/alins
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Carrers del municipi
Link:

Deixa un comentari