Fires i Festes de la Santa Creu 2018 a Figueres

Amb una munió de propostes per a tots els públics (més de 200 activitats) tals com l’exhibició castellera, les Justes del Rei Jaume, ballades de sardanes, concerts, el concurs de … Llegir més

Amb una munió de propostes per a tots els públics (més de 200 activitats) tals com l’exhibició castellera, les Justes del Rei Jaume, ballades de sardanes, concerts, el concurs de creus de maig, actes religiosos, espectacles infantils, l’Embarraca’t, les diferents fires del Primer de Maig, cercaviles de gegants i capgrossos amb acompanyament de grallers, representacions teatrals i altres. La novetat d’enguany és l’espectacle piromusical al Parc de les Aigües.   El cartell de les Fires d’enguany é

Data inici: 2018-04-27T00:00:00.000
Data fi: 2018-05-07T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/girona/alt-emporda/figueres
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Diferents espais
Link:

Deixa un comentari