Humans

D’Stephen Karam. Teatre

En el marc del Greg Festival de Barcelona.   Humans tracta de tres generacions d’una família d’origen irlandès resident als Estats Units que es reuneix per celebrar el dia d’Acció de Gràcies a l’apartament de Chinatown d’una de les filles, trencant la tradició de sopar a la casa familiar de Pennsylvania. Els membres de la família Blake començaran a airejar els seus secrets més ben amagats tot just iniciat l’àpat, es barallaran quan encetin les postres i, al final del dia, estaran cansats de la b

Data inici: 2018-06-26T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-29T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. de l’Hospital, 51
Entitat organitzadora: Teatre Romea
Link: https://www.teatreromea.cat/ca

Deixa un comentari