Juliol de música i poesia a Balaguer

Amb aquesta iniciativa es vol potenciar el patrimoni arquitectònic i cultural de Balaguer de la mà de la bona música i la paraula, amb artistes del país, aquest any algun … Llegir més

Amb aquesta iniciativa es vol potenciar el patrimoni arquitectònic i cultural de Balaguer de la mà de la bona música i la paraula, amb artistes del país, aquest any algun d’ells vinculats a Lleida. Així doncs, el claustre de Sant Domènec i les pedres de Santa Maria de les Franqueses seran un excel·lent aixopluc arquitectònic per acollir les propostes poeticomusicals d’aquesta nova edició que presenta quatre actuacions amb músics i rapsodes.   Programa:   CONVENT DE SANT DOMÈNEC   · 8 de juliol:

Data inici: 2018-07-08T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-29T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/lleida/noguera/balaguer
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Convent de Sant Domènec
Link:

Deixa un comentari