Liceu a la fresca Manon Lescaut

De Giacomo Puccini. Òpera

Passió, plaer i remordiment en una història sobre contradiccions i renúncies.   Inspirada en la novel·la homònima de l’abat Prévost, Puccini va obtenir amb Manon Lescaut el seu primer gran triomf.   La història de l’ascensió i caiguda de la cortesana Manon va ser escrita amb una música arravatada, fidel als principis del verisme i amb l’esquinçament precís en pàgines com la cèlebre ària Sola, perduta, abbandonata del quart acte.   Drama líric en quatre actes, amb llibret de Domenico Oliva i Luig

Data inici: 2018-06-16T00:00:00.000
Data fi: 2018-06-16T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/tarragona/tarragones/la-canonja
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Replà de l’Església
Link: http://www.lacanonja.cat/agenda/liceu-a-la-fresca-manon-lescaut

Deixa un comentari