LII Festa de la Llana i del Casament a Pagès a Ripoll

Festa  que pretén homenatjar la tradició llanera de la comarca del Ripollès. A la plaça s’esquilen uns xais com es feia abans i de la llana es fan matalassos i … Llegir més

Festa  que pretén homenatjar la tradició llanera de la comarca del Ripollès. A la plaça s’esquilen uns xais com es feia abans i de la llana es fan matalassos i filats. Activitats de la festa: · arribada del ramat · concurs de tosa d’ovelles · casament a pagès · exhibició de filadores · confecció de matalassos · ofrena de la llana · convit de casament · coca i llonganissa · trago de vi amb porró · festival folklòric · colles geganteres · grallers · ofrena de la llana als nuvis per part dels padri

Data inici: 2018-05-20T00:00:00.000
Data fi: 2018-05-20T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/girona/ripolles/ripoll
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Plaça del Monestir i altres espais
Link:

Deixa un comentari