LVIX Aplec de Pedralta a Sant Feliu de Guíxols

L’Aplec de Pedralta proposa, entre d’altres, tot un seguit d’activitats: el concurs d’alliolis, el concurs de rams i conjunts de flors boscanes, el taller de castells a càrrec dels Minyons … Llegir més

L’Aplec de Pedralta proposa, entre d’altres, tot un seguit d’activitats: el concurs d’alliolis, el concurs de rams i conjunts de flors boscanes, el taller de castells a càrrec dels Minyons de Santa Cristina d’Aro, la festa infantil amb els Trambòtics i la cantada d’havaneres amb els Pescadors de L’Escala.   Aquesta festa popular sempre té lloc a mitjan maig.

Data inici: 2018-05-20T00:00:00.000
Data fi: 2018-05-20T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/girona/baix-emporda/sant-feliu-de-guixols
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Paratge de Santa Escolàstica
Link:

Deixa un comentari