Mostra coreogràfica de claqué 2018

Des de fa 8 anys l’Associació Tot pel claqué organitza anualment la Mostra coreogràfica de claqué per donar oportunitat a companyies i/o grups emergents amb la finalitat d’incentivar la creació … Llegir més

Des de fa 8 anys l’Associació Tot pel claqué organitza anualment la Mostra coreogràfica de claqué per donar oportunitat a companyies i/o grups emergents amb la finalitat d’incentivar la creació i l’oportunitat de posar el seu treball en escena. Aquest any serà la seva novena edició amb propostes artístiques diverses, on el claqué és l’instrument / llenguatge comú però amb posades en escena diferents. Una bona oportunitat per conèixer aquest estil de dansa a casa nostra.

Data inici: 2018-05-25T00:00:00.000
Data fi: 2018-05-25T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. de Lleida, 59
Entitat organitzadora: Mercat de les Flors (Sala MAC)
Link: http://mercatflors.cat

Deixa un comentari