Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic 2018

Dins dels actes programats en el marc de 2018 Any Europeu del Patrimoni Cultural.   Enguany la cultura convidada a la Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic és l’occitana. En aquesta … Llegir més

Dins dels actes programats en el marc de 2018 Any Europeu del Patrimoni Cultural.   Enguany la cultura convidada a la Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic és l’occitana. En aquesta edició hi participaran onze entitats de la xarxa de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial i, com sempre, tindrà un caràcter multiseu. En total es projectaran cinquanta-dos films (setze dels quals són occitans) al llarg de quaranta-quatre sessions, que tindran lloc en vint poblacions diferents: Vila-rodona, Torroella de Montgrí, Palamós, Esterri d’Àneu, Puigcerdà, la Terreta (Tremp), Mas de Barberans, Sant Vicenç de Torelló, Cervera, Barcelona, Ripoll, Sant Feliu de Guíxols, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Cugat Sesgarrigues, Vic, Manlleu, Torelló, Solsona, la Vall d’en Bas i Taradell.   Podeu consultar el detall de les projeccions al Programa de la Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic 2018 (pdf).   #AnyEuropeuPatrimoni

Data inici: 2018-07-06T00:00:00.000
Data fi: 2018-12-31T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. de Casp, 43
Entitat organitzadora: Institut Català d’Antropologia
Link: http://www.antropologia.cat/

Deixa un comentari