Nit dels Museus – Viatge a la Constel·lació Museu 

DIM 2018

Una de les activitats principals de la celebració del Dia Internacionals dels Museus és la Nit dels Museus, una iniciativa del Consell d’Europa que arriba enguany a la seva tretzena edició.     · Visita guiada nocturna pels diferents centres museístics de Tarragona – Museus hiperconnectats: nous enfocaments, nous públics.   En un món hiperconnectat, on la transmissió d’idees i coneixement ha deixat de ser unidireccional, la Constel·lació museu, proposa reflexionar sobre l’ús i la importància de

Data inici: 2018-05-19T00:00:00.000
Data fi: 2018-05-19T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/tarragona/tarragones/tarragona
Lloc de l’esdeveniment: C. de les Coques – Casa del Concilis
Entitat organitzadora: Museu Bíblic Tarraconense
Link: http://museu.biblic.arqtgn.cat/

Deixa un comentari