Paradise

D’Oriol Vila i Raquel Salvador. Teatre

Activitat inclosa dins del Programa.cat, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.   Paradise és una producció de Nico & Sunset Productions, El Terrat  i El Tricicle. A càrrec d’Albert Baró, Artur Busquets, Elisabet Casanovas, Adrian Grösser i Albert Salazar.   A Paradise veureu tres històries que passen en un mateix espai, l’habitació d’un prostíbul. Tres relats que ens parlen de la família, de la soledat i de

Data inici: 2018-06-10T00:00:00.000
Data fi: 2018-06-10T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/girona/baix-emporda/palamos
Lloc de l’esdeveniment: C. Ave Maria, 3
Entitat organitzadora: Teatre La Gorga
Link: https://www.lagorga.cat

Deixa un comentari