Poblenou Open Day

Per sisè any consecutiu museus, teatres, galeries d’art, agències de publicitat, productores audiovisuals,  centres de formació, estudis d’artistes, espais gastronòmics, botigues i hotels, obren les seves portes en el Poblenou … Llegir més

Per sisè any consecutiu museus, teatres, galeries d’art, agències de publicitat, productores audiovisuals,  centres de formació, estudis d’artistes, espais gastronòmics, botigues i hotels, obren les seves portes en el Poblenou Open Day! Una jornada única on podràs endinsar-te en espais de creació i innovació i conèixer de tu a tu  la comunitat creativa més gran de Barcelona.    Amb una programació que inclou més de 60 espais oberts i una àmplia gamma d’activitats culturals, podràs descobrir el d

Data inici: 2018-05-12T00:00:00.000
Data fi: 2018-05-12T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Poblenou
Link:

Deixa un comentari