Quan el museu tanca les seves portes

Activitat, en el marc de l’exposició “El desig de creure”

L’exposició “El desig de creure”, una mostra col·lectiva de set artistes que aborda utilitzant recursos com l’il·lusionisme, la màgia, la prestidigitació, l’endevinació i l’aparicionisme, però també la tecnologia i la ciència, un tema tan universal i intemporal com és el de la percepció de la realitat i la predisposició que tenim els éssers humans a creure en allò que ens envolta o en uns fets que contradiuen les lleis de la física, la química i l’òptica.   Set artistes catalans i internacionals

Data inici: 2018-04-28T00:00:00.000
Data fi: 2018-04-28T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/tarragona/montsia/amposta
Lloc de l’esdeveniment: C. Gran Capità, 38-40
Entitat organitzadora: Centre d’Art Terres de l’Ebre- Lo Pati
Link: https://www.lopati.cat

Deixa un comentari