Ruta gastronòmica “La Xoixeta. Tapes Bruixes Altafulla”

La Ruta de la Xoixeta arriba a Altafulla, els bars del municipi preparen els seus locals i elaboren les seves tapes perquè els vilatans i forans gaudeixin plenament. Uns tastets … Llegir més

La Ruta de la Xoixeta arriba a Altafulla, els bars del municipi preparen els seus locals i elaboren les seves tapes perquè els vilatans i forans gaudeixin plenament. Uns tastets que són fidel reflex de la personalitat de cada establiment, una targeta de visita en tota regla.   D’altra banda, la Xoixeta en persona, tindrà més presència als locals, carrers i places del nostre municipi. La podreu trobar tots els divendres ambientant les jornades i repartint invitacions.   Un total de 18 establiment

Data inici: 2018-04-13T00:00:00.000
Data fi: 2018-04-29T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/tarragona/tarragones/altafulla
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Diferents espais
Link:

Deixa un comentari