VII Les Garrigues Guitar Festival

Memorial Emili Pujol

Dins dels actes programats en el marc de 2018 Any Europeu del Patrimoni Cultural.   Festival creat per difondre la figura del mestre, compositor i músic Emili Pujol, mitjançant un cicle de concerts, repartits en diversos espais culturals de les Garrigues.   Aquest esdeveniment internacional pretén ser un punt de trobada de música instrumental de corda polsada,  propagant el treball musicològic de l’artista al llarg de la seva vida.   Aquesta edició proposa viure una nova experiència plena de nat

Data inici: 2018-07-06T00:00:00.000
Data fi: 2018-09-08T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/lleida/garrigues/la-pobla-de-cervoles
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Mas Blanc i Jové
Link: http://www.masblanchijove.com/

Deixa un comentari