XIX Nit de la Il·lusió a Santa Cristina d’Aro

Espectacle internacional de màgia sota la direcció, coordinació i presentació de l’il·lusionista Xevi. Comptarà amb les actuacions de Rafael, Solange Kardinal.y, Selvin, Shezan, Magic Experience, Soma i Xevi, que és … Llegir més

Espectacle internacional de màgia sota la direcció, coordinació i presentació de l’il·lusionista Xevi. Comptarà amb les actuacions de Rafael, Solange Kardinal.y, Selvin, Shezan, Magic Experience, Soma i Xevi, que és l’amfitrió. Es demana al públic que sigui puntual.

Data inici: 2018-08-18T00:00:00.000
Data fi: 2018-08-18T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/girona/baix-emporda/santa-cristina-d-aro
Lloc de l’esdeveniment: Rere la Benzinera BP
Entitat organitzadora: Espai Ridaura (sala polivalent)
Link:

Deixa un comentari