28è Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona

En el marc del Pla Cultural dels Jocs Mediterranis.   Juntament amb els quatre dies de concurs, s’ha organitzat la segona jornada formativa “Vora els focs de Tarragona” pensada per … Llegir més

En el marc del Pla Cultural dels Jocs Mediterranis.   Juntament amb els quatre dies de concurs, s’ha organitzat la segona jornada formativa “Vora els focs de Tarragona” pensada per fomentar la cultura al voltant dels focs artificials i que consistirà en una taula rodona d’experiències organitzatives de festivals i concursos de focs.   El cartell de l’edició d’aquest any ha estat realitzat pels tarragonins Manel Tarrés i Ferran Roch.   Un any més, l’Associació de Restaurants de la Part Alta organ

Data inici: 2018-07-04T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-07T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/tarragona/tarragones/tarragona
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Platja del Miracle
Link:

Deixa un comentari